Historie

JM Deurwaarder GA kent zijn oorsprong in 1966 toen het bedrijf in Amsterdam startte met scheepsonderhoud. In de jaren hierna verschoof de focus van activiteiten naar het in onderaanneming verrichten van bouw- en metselwerkzaamheden op het Hoogoventerrein te IJmuiden.

 

JM Deurwaarder GA beheerst alle disciplines om metsel- en timmerwerkzaamheden vakkundig uit te voeren.

Sinds 1968 werken wij al voor hoofdaannemers in de woning- en utiliteitsbouw. Vele grote en kleine projecten hebben wij naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uitgevoerd.

 

Van luxe villa tot grootschalige bouwwerken, de organisatie is zodanig ingericht dat wij alle klussen kunnen klaren.

 

JM Deurwaarder GA is al gedurende vele decennia synoniem voor gespecialiseerde aanneming op topniveau. Met 115 vakmensen in vaste dienst zetten wij dagelijks onze vaardigheden in op talloze projecten, in verschillende disciplines en voor een groot aantal opdrachtgevers. Uiteraard  is JM Deurwaarder GA VCA*- , ISO-9001- en ISO-14001 en KOMO-proces gecertificeerd.  

           

JM Deurwaarder GA is úw partner voor diverse onderdelen van alles fases van het bouwproces.

 

 

Projecten in uitvoering toon alle projecten in uitvoering

Gerealiseerde projecten toon alle gerealiseerde projecten

Voor de werving van medewerkers zijn we vorig jaar gestart met bedrijfsrondleidingen en projectbezoeken voor middelbareschool leerlingen.

Wim de Boer en Renate Theune, voorzitter en secretaris OR HSB, Volendam Lees het hele artikel
Contact T. 0299 398 928 - M: info@jmdeurwaarder.nl Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design