Wat doen wij

JM Deurwaarder G.A. is al sinds 1968 specialist op het gebied van beton-, timmer- en metselwerkzaamheden en beheersen alle disciplines om deze vakbekwaam uit te voeren. We werken voor hoofdaannemers in zowel de woning- als utiliteitsbouw en we hebben we vele grote en kleine projecten naar tevredenheid van onze opdrachtgevers uitgevoerd. Of het nu gaat om een luxe villa of een grootschalig bouwwerk, onze organisatie is ingericht om elke klus te klaren.

Met vakmensen in vaste dienst zetten wij dagelijks onze vaardigheden in op talloze projecten in verschillende disciplines en voor een groot aantal opdrachtgevers. Daarnaast zijn wij gecertificeerd met VCA**, ISO-9001- en KOMO-proces, wat betekent dat we voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bij JM Deurwaarder G.A. staat gespecialiseerde aanneming op topniveau centraal en zijn we trots op onze jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector.

 

1. Clickbrick
Wij zijn partner van Wienerberger voor het verwerken van Clickbrick. dit is een volledig circulair systeem. Op dit moment voeren wij dit op diverse werken uit, met onze gecertificeerde medewerkers.

 

2. E-Board systeem
Ook maken wij tijdens ook projecten onder andere gebruik van E-Board. E-Board is een duurzaam gevelisolatiesysteem dat zowel voor nieuwe als bestaande gebouwen kan worden gebruikt. Het systeem bestaat uit isolatiemateriaal, steenstrips, mortellijm en andere toebehoren en biedt een totaaloplossing voor de isolatie en afwerking van gevels. E-Board is waterdicht, dampdoorlatend en heeft vele voordelen zoals uitstekende isolatie, diverse kleur- en combinatiemogelijkheden en snelle voegmogelijkheden.

 

3. Drystack
Tijdens onze projecten maken we onder andere gebruik van Drystack. Drystack is een innovatief droog stapelsysteem dat snel en efficiënt bouwen met herbruikbare bakstenen mogelijk maakt zonder gebruik te maken van mortel. Het systeem is getest op brand- en drukvastheid en kan door iedereen worden gebruikt met een korte opleiding.

 

4. Metselschool
JM Deurwaarder G.A. B.V is een erkend leerbedrijf en biedt een opleiding voor kandidaten van de metselschool in onze speciaal ingerichte werkplaats. We bieden ook zij-instromers zonder ervaring in het metselvak de kans om de opleiding te volgen en indien door te stromen naar praktijkwerk op nieuwbouwprojecten onder begeleiding van ervaren collega’s. Daarnaast bieden we diverse andere opleidingen aan, waaronder droogstapelen met het Drystack systeem, uitvoeren van het Clickbrick systeem en het monteren van het EPS E-Board systeem met Steenstrips.

 

5. Hefsteigers
Wij zijn in het bezit van 10 stuks hefsteiger en een elektrische kraan. Ook zijn wij ons autopark aan het vernieuwen en diverse bussen rijden al elektrisch.

 

6. 7-cm baksteen
JM Deurwaarder G.A. is op dit moment bezig met een nieuw type steen, die nu op de markt verkrijgbaar is. Dit is de 7 cm-baksteen en wij verwerken 1.5 miljoen van dit type steen op een nieuw project.

 

De baksteen heeft de volgende voordelen:

– Minder grondstoffen verbruik

– Lager energieverbruik

– Meer bewoonbaar oppervlak

– Lichter van gewicht

– Transportvoordeel

– Goed verwerkbaar

– Kwaliteit en levensduur hetzelfde als een normale baksteen

 

Wij van Deurwaarder zien dit als een positieve ontwikkeling.

Projecten in uitvoering toon alle projecten in uitvoering

Gerealiseerde projecten toon alle gerealiseerde projecten

Contact T. 0299 398 928 - M: info@jmdeurwaarder.nl Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design