Werken bij

Direct naar de vacatures:  klik HIER

 

Menselijk kapitaal

JM Deurwaarder GA B.V. is een zelfstandige dochteronderneming van de ontwikkelende bouwer HSB uit Volendam.

HSB is een ambitieus en professioneel bouwbedrijf dat medewerkers ziet als het belangrijkste kapitaal. Wij vinden het daarom belangrijk een aantrekkelijke, uitdagende en inspirerende werkomgeving te bieden. Om beter te worden in het vak krijgt iedereen de ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Via loopbaanbegeleiding worden medewerkers gestimuleerd om zich zowel vakinhoudelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen.

 

Persoonlijke groei

Veel medewerkers beginnen als vakspecialist of werkvoorbereider en groeien daarna door. Het is echter ook mogelijk om heel andere stappen te zetten en op andere afdelingen rond te kijken, want we houden van kruisbestuiving. Zolang de bedrijfsvoering het toelaat, creëer je bij ons je eigen mogelijkheden.

 

Loopbaanontwikkeling

Iedere medewerker stelt samen met de eigen leidinggevende een Persoonlijk Ontwikkel Plan op. Hierin staat beschreven wat je functievervulling inhoudt, aan welke organisatiedoelen je bijdraagt en welke ontwikkeling en loopbaan je voor ogen hebt. Deurwaarder hanteert een duidelijk arbeidsvoorwaardenbeleid, zorgt voor coaching en biedt ruimte voor training en opleidingen.

 

Erkend leerbedrijf

Voldoende instroom van jonge medewerkers is hoognodig om de organisatie vitaal te houden. Als erkend leerbedrijf geeft Deurwaarder leerlingen (BBL) dan ook de gelegenheid om hun praktijkopleiding bij Deurwaarder of HSB te volgen. Wij streven er naar om jaarlijks 30 leerlingen binnen ons bedrijf op te leiden.

 

Eigen Metsel- en Timmerschool

Deurwaarder is een eigen omscholingstraject gestart tot metselaar of timmerman. Wil jij je laten omscholen? Of wil jij in de praktijk leren om stelwerk te verrichten? Neem dan contact op met de afdeling HRM.

 

Contactgegevens afdeling HRM
JM Deurwaarder
Afdeling HRM
Postbus 8
1130 AA Volendam

telefoon 0299 398 931 / 0299 398 904
email hr@hsb-bouw.nl
vacatures http://werkenbij.hsb-bouw.nl

Projecten in uitvoering toon alle projecten in uitvoering

Gerealiseerde projecten toon alle gerealiseerde projecten

Contact T. 0299 398 928 - M: info@jmdeurwaarder.nl Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design