Interne opleiding tot metselaar of timmerman

Deurwaarder G.A. B.V. is als leerbedrijf erkend door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).Het geeft ons voldoening dat we een ieder met interesse voor het metsel- of timmervak een goede plek kunnen bieden om zich verder te ontwikkelen.Om dit mogelijk te maken werken wij nauw samen met de opleidingsbedrijven Bouwmensen KZW in Zaandam, Beverwijk en Edam, Bouwmensen Noord-Holland Noord te Heerhugowaard en Bouwmensen Midden-Holland in Hoofddorp. Gedurende de opleiding zijn de leerlingen in dienst van een opleidingsbedrijf maar worden door ons behandeld als een eigen werknemer.Naast dat we leerlingen van de reguliere opleidingen een kans bieden, doen wij dit ook voor zijinstromers die geen enkele ervaring hebben in het metselvak.Zo hebben wij achter op de werf van HSB/Deurwaarder in Volendam een speciale werkplaats ingericht voor de kandidaten van de metselschool.Op onze metselschool wordt gedurende 8 tot 12 weken intensief geoefend onder begeleiding van 2 praktijk instructeurs, om de kandidaten klaar te stomen tot metselaar.

Bij wederzijdse tevredenheid stromen de kandidaten vervolgens door om aan de slag te gaan in de praktijk op onze nieuwbouwprojecten onder begeleiding van ervaren collega’s.

Wij streven ernaar de leerlingen en kandidaten van de metselschool een dienstverband aan te bieden na het succesvol afronden van de opleiding.

Wij zijn altijd op zoek naar leergierige kandidaten die het werken leren traject willen aangaan. Wil jij je laten omscholen tot metselaar of ben je op zoek naar werken leren plaats, neem dan contact op met de afdeling HRM.
Email personeelszaken@hsb-bouw.nl

Interne opleiding tot metselaar of timmerman

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 928 - M: info@jmdeurwaarder.nl Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design