Het nieuwe stapelen; Drystack

Graag willen wij jullie kennis laten maken met het nieuwe stapelen; Drystack.
 
 
Drystack is dé innovatieve oplossing voor de bouw van de toekomst. Duurzaam, veelzijdig en praktisch inzetbaar door architecten, bouwbedrijven en eigenaren. Drystack is een gepatenteerd circulair bouwsysteem, ontwikkeld om prefab of op locatie razendsnel te bouwen met bakstenen. Er komt bij de bouw geen mortel aan te pas en de stenen zijn herbruikbaar voor elk ander nieuw project. Voor de afwerking is alleen nog voegwerk noodzakelijk.
 
 
De DS Stone is een waalformaat baksteen die is gekalibreerd door middel van acht boor-sleuven. Dit zorgt ervoor dat de bouw zeer nauwkeurig en maatvast is. Daarbij gebruiken we de DS Layer die zorgt voor de verbinding tussen de DS Stones. Deze speciaal ontwikkelde kunststof strip met noppen is getest op brand- en drukvastheid.
 
 
Het gebrek aan metselaars is een probleem dat steeds groter wordt. Wij achten iedereen in staat te werken met Drystack, na een korte opleiding.
Het nieuwe stapelen; Drystack

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 928 - M: info@jmdeurwaarder.nl Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design