Geveltimmerwerk

Typisch JM Deurwaarder GA

JM Deurwaarder GA is geheel toegerust om de complete gevelsluiting voor u te realiseren, hierdoor ontstaat er een zeer efficiënte manier van werken. Door de eenmalige en gecombineerde inzet van de kraan tijdens de ruwbouw resulteert dit direct in een besparing op diverse vlakken.

Door deze snelle manier van gevelsluiting valt er veel tijd te winnen binnen uw project aangezien de ruwe afbouw veel sneller van start kan gaan. We zullen u tijdens de (werk)voorbereiding adviseren en tijdens de uitvoerende fase ondersteunen. Op deze manier heeft u hier zo min mogelijk omkijken naar, zo ontzorgen wij u zo compleet mogelijk.

Omvangrijke werken vragen soms de maandenlange inzet van onze metselaars en timmerlieden. Inderdaad, we schrikken niet terug voor grote werken. Maar we werken ook met evenveel plezier en inzet aan een nieuwe fundering of gevel van een uitbouw. En dat is typisch Deurwaarder. We voelen ons nergens te groot voor. Dat zit in onze aard en daar voelen we ons goed bij.

Door het verzorgen van de dienst gevelsluiting gaan de specialisten van JM Deurwaarder GA net even verder, denken met u mee en ontzorgen.  Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag.

wp ecommerce - e-commerce wordpress