Stelwerk

JM Deurwaarder GA kan alle voorkomende buitenaftimmerwerken en stelwerken uitvoeren. Voor buitenaftimmerwerken wordt in samenwerking met de leveranciers, wordt de best passende methode gekozen. Hierdoor vallen alle werkzaamheden onder de systeemgarantie van de leverancier én de standaard garanties van JM Deurwaarder GA.

 

·         Gootbekleding (Multiplex, Rockpanel, Trespa, Keralit)

·         Rabatdelen (Hout, Composiet, Werzalit, Keraliet, enz.)

·         Potdekselwerk (Cembrit, Hout, Composiet, Werzalit, Keraliet, enz.)

·         Plaatachtige gevelbekleding (Eternit, Werzalit, Keralit, Trespa, Abet, Rockpanel, Cembrit)

·         Houten en aluminium draagconstructies

·         Advisering en constructieberekening

·         Voorzieningen voor gevelreclames

·         Steigers- en hoogwerkers

JM Deurwaarder GA is een allround bedrijf dat ook het benodigde stelwerk uitvoert. Stelwerk is nauwkeurig specialistisch werk dat uitgevoerd moet worden voordat de metselaars en lijmers aan de slag kunnen. Wij hebben diverse eigen stelploegen.

Onze eigen stelleurs verzorgen het totale stelwerk. De vakmensen verzorgen het maatvoeren en stellen van profielen. Ook dragen wij zorg voor de levering van de profielen, klampen, stellatten en bevestigingsmiddelen. Daarnaast stellen en monteren we ook de kozijnen, geveldragers, HSB-elementen, dakkappen, dakranden etc, We maken ook de benodigde waterkeringen. Het grote voordeel voor u is dat u slechts één aanspreekpunt heeft voor het totaalpakket en de bijhorende garantie. Wij nemen de zorg graag van u over!

Wilt u meer informatie of advies over stelwerk eventueel gecombineerd met steiger- lijm- en metselwerk? Neem contact metHus Smid. U kunt ook gebruik maken van ons reactieformulier om een offerte aan te vragen.

wp ecommerce - e-commerce wordpress